Assortiment


VOORWOORD:

















Voor echte marktverse vis kan
U nergens beter zijn
dan bij Vis Express op de wekelijkse markten.


Ontdek de speciale sfeer
en laat U verleiden tot al dat lekkers.


Onze inkoper van verse vis
Luc Wellens is altijd bezig met een nooit aflatende zoektocht naar het meest kwalitatieve visassortiment.


Enkel het allerbeste is goed genoeg.


In alle vroegte laden we onze verkoopswagen om U als klant te mogen bedienen op een van de 7 gemeentens die we aandoen.


Onze kok Stijn Wellens roert
dan ook al in zijn potten en pannen om alles dagvers te kunnen aanbieden.


Onze verkoper-sters staan samen met Tim Wellens



ASSORTIMENT:


VERSE VIS:


Kabeljauwhaasje, Schelvishaasje, Tarbothaasje, 
Rode Zalmhaasje, Koolvishaasje. 

Deze zijn allen met de lijn gevangen, dus vrij van kwetsuren. 


Verder bieden wij U allerlei soorten Visfilets , 
Regenboog Forellen, Noordzeetongen, 
Rog, Pladijs enz...en de echte Stokvis aan. 


MOSSELEN:
















Oosterschelde verwaterde mosselen in jute zak : 
Imperial, Jumbo en Goudmerk. 
Deze moeten een zilte smaak hebben. 


Voorverpakte mosselen verkopen we NIET. 
Deze worden ook narcosemosselen genoemd. 
Ze worden begast met narcosegas zodat, 
de mossel slaapt en niet open gaat. 


Zeker niet goed, en af te raden om deze te kopen wegens ongezond.



GEROOKTE VIS:













Deze wordt Artisinaal gerookt en is niet geinjecteerd! 
Geinjecteerde is ingespoten met vloeibare pekel 
(veel zout en heel ongezond) 
Gerookte Rode Zalmfilet, Heilbotfilet, 
Makreel ganse en Makreelfilet, 
Rivierpaling hele en Rivierpalingfilet, 
Sprot en Sprotfilet, Haring. 
Verse artisinale Bakharing (den goeie) 
Maatjesharing met gratis ajuin 
Artisinale Grijze Garnaalkroketten



WARME BEREIDINGEN:


Onze gerechten zijn ambachtelijk 
bereid in eigen keuken. 
Vismenu's met Tongrolletjes, of Kabeljauwhaasje 
of gebakken Zalmfilet, saus en puree 
Deze met verschillende soorten sauzen. 
Tagliatelle's met Scampi, Zalm, Tongrolletjes, 
gebakken Zalm met spinazie en saus. 
Verse aardappelpuree 
Scampi in looksaus of v/d Chef 
Pasta Italia Da Gamba 
Paella * 
Zalmlasagna * 
Vis- en Kreeftensoep 















KOUDE BEREIDINGEN:


12 soorten eigenbereide salades 
en pasta's naar oud recept. 


We gebruiken geen bewaarmiddelen of smaak- en kleurstoffen, geen extrakten maar wel eerlijke produkten. 
Verse Tartaar-en Coctailsaus. 



















SCHAALDIEREN:












Gepelde Gamba, 
Grijze gepelde Garnaal, 
gekookte Scampi, 
gestoomde Wilde Rode Zalm uit Alaska. 
Verse Langoustines*, Rivierkreeftjes*, 
Grijze ongepelde Garnaal*, 
ongepelde Gamba's*, 
Rauwe Black Tiger Scampi's zonder darmkanaal, 
verse St Jacosvruchten*, Kreeft* : gratis koken. 
Platte Zeeuws Oesters* en Creuses* . 

* = op bestelling *. 

















INGELEGDE WAREN:














Ambachtelijk ingelegde Haring 
erkend als Vlaams streekprodukt. 
Haringfilet natuur, in roomyugurt, 
of in zelf bereide tartaar of coctailsaus.


SPECIALITEITEN:


Ter plaatse verse warme gebakken vis. 
We bakken van 8u30 tot 12u30. 
In Scherpenheuvel van 14.00 tot 16u30. 
Kabeljauwfilet zonder graat, Kibbeling, 
Visbrochetten en Pangfilet. 
Om mee te nemen of ter plaatse, 
te nuttigen aan onze eettafel. 
We hopen U zeker te mogen verwelkomen 
aan onze verkoopswagen. 













Luc en Vera Wellens 
Zonen Tim Wellens en Stijn Wellens. 

































VISEXPRESS - 2019



BTW NR: 

BE 0416 105 650


ON NR:

0416 105 650


RPR:

LEUVEN